Prodim-Proliner-user-Factory-Ceramic-Harmony_Michaelangelo

Ceramic Harmony maakt meesterwerken met Prodim Factory software!

Ceramic Harmony uit Alabama (USA) is een familiebedrijf dat 60 jaar geleden gestart is door meester tegelzetter Richard Stark. Hij startte het tegelbedrijf in Wimmental, een klein dorp in het zuiden van Duitsland. Hij werd opgevolgd door zijn zoon, Werner, die later ook zijn droom verwezenlijkte door te verhuizen naar Amerika. In Amerika gebruikte Werner zijn talent en kennis van Europees vakmanschap om mee te helpen met de oprichting van tegelbedrijf: Ceramic Harmony, waarvan hij uiteindelijk eigenaar werd.

Het bedrijf werd al snel een populaire bestemming voor huiseigenaren en bouwbedrijven. Tot op de dag van vandaag kunnen ze bij Ceramic Harmony terecht voor vakmanschap, hoogwaardige materialen en out-of-the-box ontwerpen gemaakt van tegels en natuursteen voor badkamers en vloeren.

Ceramic Harmony is toegewijd aan het bieden van kwaliteit en vakmanschap. Ze zijn een van de eerste Amerikaanse klanten die investeerde in Prodim Factory software en ze maken er waanzinnige projecten mee, zoals de Michelangelo wastafel!

 

 

 

Eigenaar Werner: “Prodim Factory software is helemaal geïntegreerd in ons productieproces. Het ontwerpen gaat heel eenvoudig met behulp van de overzichten in 2D en 3D. Het helpt ook dat we klanten kunnen helpen met het visualiseren van het eindproduct, daarmee kunnen we ze de service bieden, die ze van ons verwachten. Het Michelangelo wastafel-model is gemaakt met Prodim Factory software, een mooi meesterwerk waar we trots op zijn!

Bekijk onderstaande video van het Michelangelo wastafelproject: