De Proliner: Toonaangevend in het digitaal meten voor interieur, deuren en ramen

 

De Proliner werd oorspronkelijk door Prodim ontwikkeld voor de deurenindustrie. Al jaren voorziet Prodim deze industrie van nauwkeurige meetinstrumenten en meer.

Met de Proliner duurt het meten en maken van een digitale template van een opening slechts enkele seconden. De Proliner is een efficiënt en nauwkeurig digitaal meetapparaat, waarmee interieurbouwers, meubelmakers, deur- en raamfabrikanten hun productiviteit enorm kunnen verbeteren. De Proliner helpt bij het maken van eindproducten met een gelijkmatige dagkant, een naadloze aansluiting of perfecte pasvorm. Met de Proliner is het maken en exporteren van een digitale template zo eenvoudig dat er al nagedacht kan worden over de automatische verwerking en productie met CNC-machines.

Prodim heeft ook deurenfabrikanten van over de hele wereld geholpen met de automatisering van hun fabriek, dit door de digitale meetbestanden direct te koppelen met de productie. Onze ruime kennis van CAD/CAM-automatisering voor deurfabrieken is ongeëvenaard. We durven dan ook in alle eerlijkheid te stellen dat we met onze Proliner en software deze industrie hebben gemoderniseerd.

Bekijk onze interieur, deuren en ramen-oplossingen

Bekijk onze demonstratievideo’s waarin wordt uitgelegd hoe de Proliner en Prodim Factory worden gebruikt voor verschillende projecten.

Proliner Pakketten

Bij Prodim is het één van onze belangrijkste doelstellingen om klanten te helpen hun processen te optimaliseren.
Specifiek voor de interieur, deuren en ramen branche hebben wij het FDW Pakket ontwikkeld, voor de deurenbranche het Door Pro Pakket en we bieden ook een combinatie van die twee; het FDproW Pakket. Hieronder zie je een overzicht van deze pakketten. Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op.

Proliner FDW Pakket

De oplossing voor deuren, ramen, kozijnen, timmerwerk, kastwerk, in- en exterieur projecten.

• Meet digitaal vormen, wanden en kamers in
• Bewerk metingen en informatie ter plaatse
• Exporteer DXF-bestanden en PDF-rapporten

Meer informatie

Proliner Door Pro Pakket

Het ideale digitale meetpakket voor de deurenspecialist.

• Bereid je projecten voor tot in detail
• Configureer specificaties, toleranties en offsets
• Meet deuren eenvoudig in stappen in met meetbegeleiding
• Versnel het productieproces voor grote hoeveelheden.
• Vereenvoudig de koppeling met productie

Meer informatie

Proliner FDproW Pakket

Het combinatiepakket voor bedrijven met een hoge output in deuren en andere werkzaamheden.

• Combineer en verwerk elk project op jouw manier.

Meer informatie

Gebruikerservaringen uit de industrie

Veel van onze klanten zijn al jaren zeer tevreden met hun Proliner pakket. Deuren, ramen, vensterbanken, kozijnen, interieur, kasten, houten vloeren of plafonds… wat ze ook maken, ze hebben allemaal hetzelfde doel: het eindresultaat moet passen! Hieronder vind je enkele van de vele verhalen van tevreden klanten.

Proliner apps, tools en Factory software

Prodim doet er alles aan om de informatiestromen van bedrijven zo soepel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben we speciale apps voor de Proliner ontwikkeld, handige toevoegingen, instrumenten en hulpmiddelen bedacht, apps voor de smartphone ontwikkeld en ook pc-software gemaakt om de bouwlocatie, kantoor en productie beter met elkaar te verbinden. Zo krijg je de beste workflow ooit!

Prodim Proliner software - CT app

Proliner Apps

De Proliner kan worden uitgerust met meet-apps. Speciaal ontworpen applicaties voor een verscheidenheid aan projecten. Deze apps bieden alles wat je nodig hebt om ter plekke digitaal te meten, je bestanden te controleren en te bewerken.

Meer informatie.

Prodim Proliner Smartphone apps

Prodim Smartphone apps

Verschillende apps ontworpen voor het realiseren van de beste template-flow. Zoals de Proliner File Transfer app voor het direct verzenden van Proliner projectdata vanaf locatie naar kantoor.

Meer informatie.

Prodim Factory software

De pc-software die naadloos aansluit op je Proliner. Met Prodim Factory bewerk je metingen en ontwerp je de mooiste projecten. De CAD-oplossing voor grote en kleine ondernemers.

Meer informatie.

Prodim Proliner accessoires

Tools & Accessoires

Om het meten nog eenvoudiger te maken bieden wij diverse middelen voor de Proliner, zoals verlengstukken en opzetstukken voor de meetpen.

Meer informatie.

Beurzen en evenementen

Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende events waar wij aanwezig zijn. Kom gerust langs op onze stand voor advies & inspiratie!