Credo Centar verheft Kroatisch steenontwerp en installatie met de Proliner

Credo Centar werd opgericht in 1994 en is sindsdien een leider geworden in het ontwerpen en installeren van steen voor badkamers, woonruimtes en werkruimtes in Zagreb, Rijeka, Split en Dubrovnik in Kroatië. Ze bieden een breed scala aan producten van ’s werelds beste fabrikanten van keramische en porseleinen tegels, evenals complete badkamer- en wellnessapparatuur, waardoor ze een breed scala aan projecten succesvol kunnen afronden.

Dankzij hun aandacht voor detail, uitzonderlijke kwaliteit en toewijding aan continue verbetering heeft Credo Centar consequent een hoge klanttevredenheid bereikt. Personalisatie is van het grootste belang, waarbij elke klant individuele aandacht krijgt om ervoor te zorgen dat het eindproduct perfect aansluit bij hun behoeften en wensen.

In lijn met de waarden van het bedrijf heeft Credo Centar het Proliner Stone Package geïntegreerd als hun digitale sjabloneeroplossing, samen met de Prodim Factory software om hun mogelijkheden te bewerken en uit te breiden om projecten snel, draagbaar en, het belangrijkste, nauwkeurig te kunnen uitvoeren voor snellere voltooiing van de metingen.

Petra Tot van Credo Centar deelde haar ervaring met het gebruik van de Proliner: “Wij streven ernaar onze klanten producten en materialen van de hoogste kwaliteit op de markt aan te bieden, terwijl wij de best mogelijke service verlenen. Om onze missie te ondersteunen, blijven wij up-to-date met hoogwaardige technologieën. Daarom zijn wij begonnen met het gebruik van de Proliner en de Prodim Factory Software. Deze tools hebben onze meetprocessen aanzienlijk vereenvoudigd, verbeterd en versneld. Sinds hun implementatie is de Proliner een onmisbaar hulpmiddel geworden bij elke meettaak, terwijl de Prodim Factory Software essentieel is gebleken voor onze operaties.”


Credo Centar is trots op zijn naadloze installaties gedurende elk project. Of het nu gaat om een hotel, een privéwoning, een residentieel project of een wijnmakerij, het resultaat is altijd een naadloze, hoogwaardige uitstraling. De unieke precisie
 en de draagbaarheid van de Proliner hebben ook de noodzaak van locatiebezoeken verminderd. “Onze favoriete functie van de Proliner is het vermogen om metingen te verfijnen en tekeningen direct ter plaatse te bewerken. Dit stelt ons in staat om een volledige en nauwkeurige ontwerp zonder dat latere bezoeken aan de locatie nodig zijn.

Credo Centar – Website

Credo Centar – Instagram

Credo Centar – Facebook