LTF Home: “De Proliner was de eerste investering die we in ons bedrijf hebben gedaan, waardoor ons dagelijks werk gemakkelijker werd!”

LTF Home, een gerenommeerd Parijse bedrijf, is gespecialiseerd in het vormgeven en installeren van stenen werkbladen. Bekend om zijn uitgebreide assortiment hoogwaardige materialen, biedt LTF Home duurzame en esthetisch aantrekkelijke opties die geschikt zijn voor intensief gebruik in zowel keukens als badkamers. Hun materialen omvatten graniet, kwarts, marmer, dekton en keramiek, waardoor elke klant de perfecte keuze voor hun ruimte kan vinden.

LTF Home begrijpt het belang van de keuken als centraal punt in elk huis en zet zich in om werkbladen te leveren die niet alleen aan functionele behoeften voldoen, maar ook het decor en de levensstijl van hun klanten verbeteren. Het ervaren team van het bedrijf is hoogopgeleid om nauwkeurige en veilige installaties te garanderen, wat zorgt voor klanttevredenheid door uitstekende service en nauwgezette aandacht voor detail.

In 2022 deed LTF Home een strategische investering in het Stone Templator-pakket, waarmee de operationele capaciteiten aanzienlijk werden verbeterd. Léo CHRETIEN van LTF Home deelde inzichten over deze investering:
“De Proliner was de eerste investering die we in ons bedrijf hebben gedaan. Het stelt ons in staat om aan alle bouwplaatsvereisten te voldoen, en we gebruiken het voor alle metingen die we doen, zelfs de eenvoudigste. Het gebruik van de Proliner maakt ons dagelijkse werk gemakkelijker en stelt ons in staat om te voldoen aan de strengste eisen van onze klanten.”
Hij concludeert:
“We zijn verheugd samen te werken met PRODIM, een bedrijf dat zijn responsiviteit en zeldzame expertise heeft aangetoond.”

Deze investering heeft LTF Home in staat gesteld om zijn hoge kwaliteits- en efficiëntienormen te handhaven, wat zijn reputatie als leider in de steenwerkbladindustrie versterkt. Door geavanceerde technologie zoals de Proliner te integreren, blijft LTF Home de verwachtingen van klanten overtreffen en zijn toewijding aan uitmuntendheid in elk project waarmaken!

 

LTF Home Website

LTF Home Instagram