Glaswerken Vanheertum vertrouwt op de Proliner en zijn precisie

Glaswerken Vanheertum is al meer dan 30 jaar actief en is gevestigd in Turnhout, België. Ze zijn actief in de professionele glasindustrie en zijn gespecialiseerd in glazen wanden en deuren, renovatie van bestaand glas, glazen balustrades, maatwerk glas en spiegels, en speciale projecten. Met de overname van hun zusterbedrijf OMD Glaswerken zijn ze nu ook actief in het leveren van glas voor grote nieuwe woongebouwen.

Voorheen werden alle metingen handmatig gedaan. Dit was omslachtig en onnauwkeurig. Een van de bedrijven waarmee Glaswerken Vanheertum samenwerkt, gebruikt de Proliner al een tijdje en van hen hoorden ze positieve feedback. Daarom besloten ze te investeren in de Proliner met het Glass Templator pakket. Ze gebruiken het apparaat en de software voornamelijk voor trappen, al dan niet met gebogen beglazing. Daarnaast wordt het gebruikt voor het scannen van mallen die door klanten worden aangeleverd.

Brett Jacobs vertelde ons: “Het is voor ons heel belangrijk om te kunnen vertrouwen op het meetapparaat. De resultaten van de Proliner hebben een nauwkeurigheid van 0,5 mm. Dit vind je nergens anders.”

 

 

Glaswerken Vanheertum – Website

Glaswerken Vanheertum – Facebook

Glaswerken Vanheertum – Instagram