TMO Hulsel vindt de oplossing voor het meten van gebogen openingen met behulp van de Proliner

TMO Hulsel, gevestigd in Hulsel, Nederland, is een expert in timmerwerk, interieur en raamkozijnen. TMO Hulsel is betrokken bij het bouwen, renoveren en creëren van unieke interieurstukken. Met meer dan 30 bekwame medewerkers combineren ze traditioneel vakmanschap met moderne gereedschappen om precies te leveren wat de klant zoekt.

TMO Hulsel ontvangt steeds meer opdrachten met gebogen openingen. In het verleden maten ze alles met de hand, wat prima was voor eenvoudig lineair werk. Maar nu moesten ze een meetapparaat vinden dat het meten van complexe oppervlakken gemakkelijker zou maken. Ze raakten bekend met de Proliner door online onderzoek en communicatie met andere bedrijven in de branche, voornamelijk deurbedrijven. Aangespoord door deze positieve verhalen, besloot TMO Hulsel te investeren in de Proliner. Ze zijn van plan het apparaat te gebruiken voor ramen, raamkozijnen, keukens, op maat gemaakte kasten en andere interieurprojecten. Daarom kozen ze voor het Proliner Furniture, Door & Window pakket.

David van Rijzingen vertelde ons: “In het verleden was het heel veel meet- en handwerk om bestaande togen in een autocadbestand te krijgen, om zo de CNC machine te kunnen aansturen, maar sinds we de Proliner hebben is dit veel makkelijker.”

 

 

TMO Hulsel – Website

TMO Hulsel – Facebook