Krüger Hannover GmbH & Co. KG biedt meer diensten aan met behulp van de Proliner

Krüger Hannover GmbH & Co. KG werd opgericht in 1930 en is gevestigd in Hannover, Duitsland. Ze begonnen als een klein tegelbedrijf, maar opereren vandaag de dag als een van de toonaangevende tegelleveranciers in Hannover, indruk makend met hun veelzijdige assortiment aan tegels en badkamers en competente diensten in individuele badkamerplanning, tegelzaagwerk en tegelinstallatie.

In het verleden was Krüger Hannover GmbH & Co. KG een tegelbedrijf zonder meetdiensten en installatieopties. Ze wilden deze diensten aan hun klanten aanbieden en zochten een oplossing om dit mogelijk te maken. Via een vriend raakten ze bekend met de Proliner. Dit meetapparaat bleek de oplossing voor hen te zijn. Ze investeerden in het Proliner Interior Advanced pakket en kunnen nu hun klanten hiermee ondersteunen.

Ibrahim Doğan vertelde ons: “We kunnen onze klanten nu meer diensten aanbieden en sneller en preciezer werken met de Proliner!”

 

 

Krüger Hannover GmbH & Co. KG – Website

Krüger Hannover GmbH & Co. KG – Facebook

Krüger Hannover GmbH & Co. KG – Instagram