Elite Upholstery bespaart tijd bij het meten door gebruik te maken van de Proliner

Dertig jaar vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en vriendelijke klantenservice vormen de essentie van Elite Upholstery, gevestigd in Woodbridge, Canada.

Elite Upholstery levert op maat gemaakte canvas, bootstoffering en vloerdiensten. Ze richten de interieurs van boten en jachten in met de meest geavanceerde soorten vinyl in de maritieme industrie. Hun aanbod omvat bootvloeren, maritieme kussens, vloeren, bootkappen, windschermen, middenconsoles, bootramen en omhullingen, onder andere.

Elite Upholstery gebruikt de Proliner met het Marinepakket om hun projecten op te meten en de Factory Draw Advanced-software om de metingen te verwerken. Ze besloten de Proliner en Factory-software aan te schaffen omdat ze het zagen als de oplossing om tijd te besparen bij het meetproces.

Hierboven staan enkele afbeeldingen van prachtige EVA-dekprojecten die ze hebben gecreëerd met behulp van de Proliner.

 

Elite Upholstery – Website