Miroiterie du Leman SA: “De efficiëntie van de Proliner is ongeëvenaard en stelt ons in staat om werk van superieure kwaliteit te produceren!”

Opgericht in 1932, is Miroiterie du Léman SA een familiebedrijf in glaswerken gevestigd in Mont-sur-Lausanne, Zwitserland. Met een rijke geschiedenis van meer dan 90 jaar heeft het bedrijf een trouwe klantenkring opgebouwd door zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige en innovatieve producten. Miroiterie du Léman geeft prioriteit aan het luisteren naar de behoeften van de klant, zodat elk project aan de verwachtingen van de klant voldoet en deze overtreft. Hun toewijding aan snelle interventie en vakmanschap van hoge kwaliteit heeft hun reputatie in de kantons Genève, Vaud, Wallis, Freiburg en Neuchâtel versterkt.

Miroiterie du Léman is gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder douches, beglazing, spiegelproductie, metaalconstructie, glashandel en interieurontwerp. Ze bieden ook noodresponddiensten, waardoor ze betrouwbare partners zijn voor geplande projecten en urgente situaties. Het bedrijf produceert en levert op maat gemaakte glazen en spiegels, die aan verschillende behoeften voldoen, van het vervangen van ramen en keukenkasten tot glazen balkonbarrières en ingewikkeld glaswerk.

In 2023 besloot Miroiterie du Léman zijn servicecapaciteiten verder te verbeteren door te investeren in het Proliner Glass Package. Julien MICHEL, technisch directeur bij Miroiterie du Léman, deelde zijn inzichten over deze nieuwe toevoeging:

“Sinds we de Proliner hebben aangeschaft, hebben we tijd kunnen besparen en de precisie kunnen verbeteren. Geen sjablonen meer bij het meten, de efficiëntie van de Proliner is ongeëvenaard en stelt ons in staat om werk van superieure kwaliteit te produceren. Dankzij de Proliner kunnen we ook nieuwe diensten aanbieden in de technische afdeling, zoals het meten voor andere bedrijven die hun kwaliteit en tijd willen verbeteren.”

Deze investering weerspiegelt de voortdurende toewijding van Miroiterie du Léman aan innovatie en excellentie. Door geavanceerde technologie zoals de Proliner te adopteren, blijven ze topdiensten en op maat gemaakte glasoplossingen bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten.

 

Miroiterie du Leman SA Website

Miroiterie du Leman SA Facebook