Nordecos breidt de landmeetkundige en installatiediensten uit met de Proliner

Nordecos AS, een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met landmeetkunde en montage in Oslo en de omliggende gebieden, biedt de meting en installatie van stenen werkbladen aan en zet zich in voor kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid. Met expertise in verschillende materialen maken ze prachtige oplossingen voor keukens, badkamers, open haarden, kantoren en restaurants. Nordecos’ passie om verwachtingen te overtreffen en snelle, betrouwbare en innovatieve resultaten te leveren, heeft hen ertoe gebracht onlangs meet- en installatiediensten in te voeren met de millimeterprecisie van het Proliner Steenpakket.

Marko Sulg, projectmanager, deelde enthousiast inzichten in hun plannen met de Proliner:

“Na een decennium van handmatige metingen is het tijd voor ons om nu digitale technologie te omarmen. De afgelopen jaren hebben steeds meer projectcomplexiteiten een hogere precisie vereist. Hoewel we aanvankelijk een laser overwogen, leidden praktische overwegingen en aanbevelingen van collega’s ertoe dat we voor de Proliner kozen. Met zijn snelheid en vermogen om ingewikkelde taken naadloos aan te pakken, kijken we uit naar de komende projecten waarin we onze Proliner zullen gebruiken.”

Marko concludeerde: “Vroeger kostte een eenvoudige keukenmeting twee uur handmatig werk. Nu is het slechts een kwestie van minuten. Nordecos was al lang een koploper in meet- en installatiediensten op de Estse en Noorse markten. Nu, met de integratie van onze Proliner, zijn de resultaten echt opmerkelijk en stellen ze ons in staat elk project met vertrouwen aan te gaan. Onze steenproducenten en architectenpartners kunnen onze opwinding alleen maar delen!”

 

Nordecos – website

Nordecos – Facebook