Marbello International Ltd: Pioniers in Uitmuntendheid in Steenbewerking met de Proliner

Marbello International Ltd, met hoofdkantoor in Christchurch, Nieuw-Zeeland, is sinds de oprichting in 2004 een prominente speler in de steenindustrie. Gespecialiseerd in de fabricage en installatie van natuurlijke en vervaardigde steenoppervlakken, heeft Marbelo een reputatie opgebouwd voor zijn toewijding aan vakmanschap van hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Als toonaangevende producenten van graniet, kwarts en acryl, omvat het productassortiment van Marbello werkbladen, barbladen, wandbekleding, tafelbladen, badomlijstingen, douchebakken, complete wastafelmeubels en wastafelkommen, en meer.

In 2005 deed Marbello International Ltd een strategische investering in het Proliner Stone-pakket, wat een belangrijke mijlpaal betekende in de technologische vooruitgang van het bedrijf. In de loop der jaren heeft het bedrijf de evolutie van de Proliner-technologie meegemaakt en heeft het tot op heden in totaal 5 Proliners aangeschaft.

Michael, een vertegenwoordiger van Marbello, benadrukt de transformerende impact van het nieuwste Proliner-model en zegt: “Het nieuwe X-generatie type Proliner is een grote upgrade ten opzichte van onze vorige modellen. Het is lichter en daardoor veel gemakkelijker te vervoeren naar, van en rond locaties (vooral naar boven). Het is ook sneller met de interne verwerking (aanschakelen, bestanden overdragen), wat de zaken versnelt. We gebruiken de Proliner dagelijks. In het hoogseizoen doen we ongeveer 6 klussen per dag, meestal variërend van 1-3 werkbladmallen per klus.”

 

Marbello International Ltd Website
Marbello International Ltd Facebook