Fortune Stone Creation: “De Proliner heeft de manier waarop we al onze werkzaamheden meten en fabriceren totaal vernieuwd!”

Fortune Stone Creation, een toonaangevend fabricagebedrijf gevestigd in Australië, is gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte steenoplossingen voor verschillende toepassingen. Ze staan bekend om hun uitzonderlijk vakmanschap en aandacht voor detail, waarbij ze uitgebreid werken met materialen zoals graniet, marmer en vervaardigde steen om werkbladen, wastafels en andere op maat gemaakte steenproducten te produceren. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft hun reputatie in de industrie versterkt.

Twee jaar geleden, terwijl ze innovatieve tools onderzochten om hun operaties te verbeteren, vond Fortune Stone Creation de Proliner online en trok onmiddellijk hun aandacht. In 2022 investeerde het Australische bedrijf, gevestigd in Perth, in het Proliner Stone Interior Package.

In een recent gesprek met Ryan Zhao van Fortune Stone Creation deelde hij zijn inzichten over hun ervaring met de Proliner:

“Het is een zeer prettige ervaring geweest om de afgelopen twee jaar met de Proliner te werken en er is niets om over te klagen. Het heeft de manier waarop we al onze werkzaamheden meten en fabriceren totaal vernieuwd.”

Ryan ging verder in op het belang van deze technologie, vooral in het licht van aankomende regelgevende veranderingen:

“Australië zal vanaf 1 juli dit jaar (2024) vervaardigde steen verbieden vanwege de gezondheidsproblemen veroorzaakt door kristallijn silica, wat betekent dat het steeds belangrijker wordt om het werk nauwkeurig te meten en te installeren zonder dat er slijp- of snijwerk aan te pas komt. Zo heeft de Proliner ons geholpen en daarom winnen we meer tevreden klanten. We hebben op de Proliner vertrouwd en we weten niet wat we zonder zouden doen.”

De adoptie van de Proliner door Fortune Stone Creation heeft niet alleen hun meet- en fabricageprocessen gestroomlijnd, maar heeft hen ook gepositioneerd om te blijven leveren ondanks veranderingen in de industrie. De precisie en efficiëntie die de Proliner biedt, hebben hen in staat gesteld hoge normen van vakmanschap te handhaven terwijl ze de veiligheid en tevredenheid van hun klanten waarborgen.

Fortune Stone Creation Website