BN Brühler Naturstein moderniseert met behulp van de Proliner

Opgericht in 1981 en gevestigd in Brühl, Duitsland, biedt BN Brühler Naturstein natuursteen van over de hele wereld aan, samen met kwartssteen en grote keramiek van toonaangevende fabrikanten. Ze behandelen het grootste deel van hun productie en verwerking zelf, wat hen onafhankelijk houdt. Ze hechten veel belang aan duurzaamheid. Wanneer mogelijk bieden ze Europese opties aan in plaats van stenen uit verre oorden. Als dat niet mogelijk is, kiezen ze leveranciers die worden gecontroleerd door Fair Stone e.V. op eerlijke praktijken.

BN Brühler Naturstein was op zoek naar een manier om te moderniseren, tijd te besparen en minder fouten te maken. Ze hoorden over de Proliner van andere steenbedrijven, die hun ervaringen en feedback deelden. Als gevolg daarvan koos BN Brühler Naturstein voor het Proliner Stone Interior Advanced pakket. Ze kijken ernaar uit om nog meer keukens, badkamers en trappen te maken met digitale metingen en verwerking met behulp van de Proliner.

 

BN Brühler Naturstein – Website