Slotboom Steenhouwers: “Werken met de Proliner is tegenwoordig gewoon onderdeel van het werk.”

In 2000 richtte William Slotboom Slotboom Steenhouwers op. Gevestigd in Winterswijk, pakken ze opmerkelijke bouwprojecten zowel lokaal als internationaal aan, met specialisatie in het herstellen van natuursteen in historische gebouwen. Hun expertise strekt zich uit over ramen, pinakels en grondoppervlakken, waarbij ze naadloos traditioneel vakmanschap combineren met moderne technieken. Erkend om kwaliteit en expertise staat Slotboom Steenhouwers tussen de top restauratiebedrijven in Nederland, waarbij ze een historische toekomst vormgeven met elk project.

Slotboom Steenhouwers heeft momenteel een groot project in Amsterdam dat vloertegels omvat. Voor dit project zijn uitgebreide metingen nodig. In het verleden werkten ze met sjablonen die moesten worden gescand en getekend. Dit proces was arbeidsintensief, vooral bij het bewerken van de metingen. Ter plaatse moesten ze ook veel afmetingen handmatig aanpassen.

Ze waren ervan overtuigd dat er een betere manier moest zijn. Een collega had ervaring met de Proliner bij zijn vorige baan, wat hem bekend maakte met de mogelijkheden ervan. Slotboom Steenhouwers besloot te investeren in een Proliner Stone Interior pakket. Ze zijn van plan de Proliner te gebruiken voor dit grote vloertegelsproject in Amsterdam en voor toekomstige projecten.

Slotboom Steenhouwers verklaart: “Werken met de Proliner is tegenwoordig gewoon onderdeel van het werk. Metingen moeten digitaal zijn. Ik zie alleen maar voordelen. We hoeven niet langer op de grond te kruipen en elk onderdeel afzonderlijk te meten. We kunnen continu meten. Alles kan in één meting worden gedaan.”

 

Slotboom Steenhouwers – Website
Slotboom Steenhouwers – Facebook
Slotboom Steenhouwers – Instagram