Heiler Glas omarmt Digitale Meting met de Proliner

Heiler Glas, opgericht door Alois Heiler in 1984 en gevestigd in Waghäusel, Duitsland, heeft momenteel ongeveer 50 werknemers in dienst. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende glasproducten, waaronder glazen douches, keukenwerkbladen, leuningen, kantoorwandsystemen, dakramen en interieurglas. Geen enkele behoefte is standaard: ze bieden een passende oplossing voor elke specifieke vraag. Bovendien verzorgen ze niet alleen het ontwerp, maar ook de professionele installatie van deze glazen producten.

Vroeger vertrouwden ze op handmatige metingen, wat arbeidsintensief was. Op zoek naar een efficiëntere oplossing kozen ze voor het Proliner Glass pakket. Verschillende factoren beïnvloedden deze beslissing: het waarnemen van de effectiviteit van de Proliner bij andere glasbedrijven op bouwplaatsen en eerdere ervaring met de Proliner van een werknemer.
Dennis Hauptmann verklaart:
“Investeren in de Proliner heeft projectmetingen aanzienlijk vereenvoudigd. We zullen het gebruiken voor meer gespecialiseerde projecten.”

 

Heiler Glas – Website
Heiler Glas – Instagram