Stickel Marmor & Granit: “De precisie van de Proliner geeft niet alleen vertrouwen in ons werk, maar zorgt ook voor gemoedsrust.”

Sinds de oprichting in 1994 door Gerhard Stickel, is Stickel Marmor & Granit uitgegroeid tot een vooraanstaande bestemming voor marmer- en granietambacht in de regio’s Nagold, Tübingen, Pforzheim en Stuttgart. Beroemd om hun expertise in natuursteen, keramiek en kwarts, en om de droomwoning van elke klant werkelijkheid te maken, heeft het Duitse bedrijf een onuitwisbare indruk achtergelaten op talloze projecten, variërend van keukens (aanrechtbladen, tafelbladen, spatwanden, enz.), complete badkamers, leefruimtes, tuinen en grafstenen.

In 2019, ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum, onthulde Stickel Marmor & Granit een adembenemende badkamerstudio, die een harmonieuze fusie van natuurstenen en designmeubilair laat zien.

De investering van Stickel Marmor & Granit in het Proliner Stone-pakket in 2013 heeft echt hun benadering van precisie gerevolutioneerd.

In gesprek met Antonio Calibrò, van Stickel Marmor & Granit, werd de transformerende impact van de Proliner duidelijk. “Het bedrijf heeft de Proliner al vele jaren in bezit. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Italië waar we helaas geen Proliner hadden, ondanks mijn wens om er een te hebben. Toen ik naar Duitsland verhuisde, begon ik het te gebruiken en kon ik niet meer zonder, al mijn ontwerpen zijn afgeleid van de metingen met de Proliner. Het heeft mijn benadering van vakmanschap fundamenteel veranderd en is een onvervangbaar bezit in mijn werk geworden.”

Hij voegt toe:

“Wat me het meest opvalt, is de pure precisie van de metingen die door de Proliner worden vergemakkelijkt. Dankzij hem kan ik ’s nachts rustig slapen, vooral bij het werken aan waardevolle projecten. Deze precisie geeft niet alleen vertrouwen in ons werk, maar zorgt ook voor gemoedsrust.”

Antonio was blij om enkele van hun projecten te delen, zoals een keukeneiland van 2x2m (foto’s voor en na hierboven), een perfect uitgevoerde klus gemeten met de Proliner.

 

Stickel Marmor & Granit Website
Stickel Marmor & Granit Instagram
Stickel Marmor & Granit Facebook