Marvella is toegewijd om voorop te blijven lopen in de branche met de Proliner

Marvella, gevestigd in Veghel, Nederland, heeft zich gevestigd als een toonaangevende specialist in het verwerken van allerlei soorten doek en zeildoek. Met een focus op vakmanschap van hoge kwaliteit en het gebruik van de meest moderne machines, blinkt Marvella uit in het produceren van alles, van caravanluifels, parasols, verandawanden, tot indrukwekkende reclamebanners, covers voor feesttenten en tuinsets, enzovoort.

Erkend als betrouwbare partner voor reparaties en aanpassingen, heeft Marvella’s toewijding aan excellentie geleid tot een moderne zeilmakerij die wordt bemand door een vaardig en enthousiast team.

Na jarenlang hun vakmanschap te hebben verfijnd, begrijpt Marvella het belang van precisie en efficiëntie in hun activiteiten. Daarom was hun beslissing om in 2023 te investeren in het Proliner Canvas-pakket een natuurlijke stap voorwaarts. Via hun leverancier van CNC-machines, Bosch, maakten ze kennis met de Proliner en herkenden ze al vroeg het potentieel van deze geavanceerde technologie. Vanaf 2018 stonden ze rechtstreeks in contact met Prodim, en tegen 2023 maakten ze de strategische sprong om de Proliner te integreren in hun workflow.

Deze investering onderstreept de toewijding van Marvella om voorop te blijven lopen in hun branche. Met de geavanceerde mogelijkheden van de Proliner zijn ze klaar om hun precisie te verhogen, hun processen te stroomlijnen en nog hoogwaardiger producten te leveren aan hun klantenkring. De beslissing van Marvella om de Proliner te omarmen onderstreept hun toewijding aan innovatie en excellentie, waardoor ze nog jarenlang een betrouwbare partner blijven.

 

Marvella Website