Met de precisie en betrouwbaarheid van de Proliner staat HalverSails klaar om hun workflow te revolutionaliseren

HalverSails, bekend om haar toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en maatwerk, is al lange tijd een vertrouwde naam in de wereld van de zeilmakerij. Met meer dan 16 jaar ervaring, en gevestigd in Monnickendam, Nederland, blinkt HalverSails uit in het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor dekzeilen, bootkappen, wintertenten, jachtzeilen en reparaties.

Ondanks hun bekwaamheid in digitaal werk, kampte HalverSails met uitdagingen bij handmatige metingen en sjablonen, met name bij ongunstige weersomstandigheden. Dit belemmerde hun efficiëntie en productiviteit, waardoor ze op zoek gingen naar een geavanceerdere oplossing.

De Proliner bleek het antwoord te zijn. Na al enige tijd op de hoogte te zijn van zijn mogelijkheden, besloot HalverSails eind 2023 te investeren in het Proliner Canvas-pakket. Door hun meetprocessen te digitaliseren, wilden ze de efficiëntie verbeteren en weersgerelateerde obstakels overwinnen, waardoor ze sneller en effectiever buiten konden werken.

Met de precisie en betrouwbaarheid van de Proliner staat HalverSails klaar om hun workflow te revolutionaliseren, en zorgen ze voor een consistente kwaliteit en tijdige levering ongeacht externe factoren. Deze investering onderstreept hun toewijding aan innovatie en klanttevredenheid, waardoor ze zich positioneren als een leider in de zeilmakerij-industrie voor de komende jaren.

 

HalverSails’ website