Zeilmakerij Lampe is klaar om het digitale tijdperk in te stappen met de Proliner!

Zeilmakerij Lampe, opgericht in 1995, is een veelzijdige zeilmakerij gespecialiseerd in de maritieme, industriële en agrarische sector. Hun materialen zijn ook geschikt voor huis-, tuin- en kampeerartikelen. Gevestigd in Emmeloord, midden in de Noordoostpolder, bieden ze goed bereikbare diensten over water en weg. Hun assortiment bestaat onder andere uit bootkappen en verandazeilen.
Naast een zeilmakerij heeft Zeilmakerij Lampe een goed geoutilleerde winkel voor watersport- en kampeerartikelen en een showroom met buitenzonwering, horren en verandazeilen.
Met hun productie en een CNC-machine hadden ze de behoefte om te investeren in een digitale meetoplossing en zo kwam de Proliner aan boord. Ze hadden al eerder van bestaande klanten over de Proliner gehoord en wisten dat het de juiste volgende stap was.
Zeilmakerij Lampe heeft net de Proliner training bij Prodim afgerond en is klaar om het digitale tijdperk in te stappen met het Proliner Canvas pakket!

Erik Boomsma en Erik Vledder vertellen ons:
“We zullen de Proliner gaan gebruiken voor bootkappen en in de toekomst voor andere soorten projecten. We zijn er erg blij mee.”

Zeilmakerij Lampe Website
Zeilmakerij Lampe Facebook