Atrion Camperbouw: “Er zijn veel opties om te meten, maar niets is vergelijkbaar met de Proliner!”

Atrion Camperbouw beschouwt zichzelf als de ‘specialisten voor camperconversies’ en is actief sinds 1986. Ze zijn begonnen als ombouwbedrijf van bestaande auto’s naar cabrio’s.

Sinds 1999 zijn ze gevestigd in Wolvega en hun focus ligt op het leveren van camperconversies van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Atrion biedt zijn eigen lijn hefdaken en slaaphefdaken aan. Daarnaast hebben ze ook originele REIMO- en SCA-slaaphefdaken en andere producten van enkele gerenommeerde Duitse bedrijven.

Een andere specialiteit van Atrion zijn keukenkasten en keukenblokken. Ze bouwen tussen de 1100 en 1300 campers per jaar om.

Om het houtbewerken makkelijker te maken en te helpen bij het opmeten, heeft Atrion Camperbouw onlangs besloten om te investeren in het Proliner Automotive pakket. Voorheen gebruikte het Nederlandse bedrijf een scanner: “Met de scanner konden we alleen afmetingen van 1.20m-1.50m bereiken. De Proliner is veel prettiger! Met de Proliner is er geen maximale afmeting en het past perfect in de auto!” – vertelt Martijn Jorritsma.

Hij voegt eraan toe: “Er zijn veel opties om te meten, maar niets is vergelijkbaar met de Proliner!”

 

Atrion Camperbouw’s website
Atrion Camperbouw Facebook