De Vito Stones: “De Proliner is van hoge precisie en speelt een cruciale rol in alle projecten!”

De Vito Stones is een bedrijf gevestigd in Orosei aan de oostkust van Sardinië, Italië. De Vito Stones is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van woningen in marmer, graniet en andere natuurstenen.

Als historisch bedrijf in de regionale scene voor bijna vijftig jaar, dat is meegegaan met de evolutie van de industrie op het gebied van vooruitgang en innovatie, was de behoefte aan krachtiger instrumentele ondersteuning cruciaal. Om deze reden besloot De Vito Stones in 2018 te investeren in het Proliner Stone-pakket.

Marco van De Vito Stones deelt: “De Proliner is van hoge precisie en speelt een cruciale rol in alle projecten waarin curven en onregelmatige reliëfs een nauwkeurige uitvoering vereisen. De veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid zijn een dagelijks kenmerk geworden in onze projecten, waardoor we een niveau van precisie en snelheid bereiken in meetwerk dat de traditionele methode die in het verleden werd gebruikt voor meettaken, vaak overschrijdt. Deze transformatie van het werk is buitengewoon geweest en garandeert en biedt een toegevoegde service aan onze partners, architecten en ontwerpers.”

Hij besluit: “Over dit project (foto hierboven), het is een groot en complex project in het bekende Costa Smeralda-gebied. We hebben de Proliner gebruikt voor gegevensverzameling van de hele structuur, met name in de zwembaden voor de villa’s. De gebogen interne en externe sleuven van de zwembaden vereisten een gedetailleerd onderzoek met de Proliner, dat vervolgens comfortabel werd geanalyseerd en ontwikkeld in onze eigen studio met behulp van standaard ontwerpsoftware.”

De Vito Stones Website
De Vito Stones Instagram
De Vito Stones Facebook