Spannende ontwikkelingen bij Prodim USA!

We delen graag belangrijk nieuws over onze voortdurende uitbreidingsinspanningen bij Prodim USA. Als onderdeel van onze toewijding aan het verbeteren van de klantervaring en het accommoderen van onze groei, brengen we aanzienlijke verbeteringen aan in onze faciliteiten.

Uitbreiding van onze ruimte: Als reactie op de toenemende vraag naar onze diensten, zijn we bezig met het uitbreiden van onze trainings- en demoruimte met 345 vierkante meter. Deze uitbreiding is bedoeld om onze gewaardeerde klanten een nog meer boeiende en informatieve ervaring te bieden wanneer ze ons kantoor bezoeken. We geloven dat leren over onze geavanceerde technologie net zo boeiend als verhelderend moet zijn.

Prodim USA Training and Demo center

Uitbreiding van ons team: Met opmerkelijke groei komt ook de behoefte aan extra middelen. Naast het uitbreiden van onze fysieke ruimte, creëren we ook extra kantoorruimte om nieuwe ervaren teamleden te verwelkomen. Deze professionals zullen ons toegewijde en deskundige team versterken om onze klanten te blijven helpen hun doelen effectief te bereiken.

Bij Prodim USA is het altijd onze missie geweest om te verbeteren door het leveren van de beste digitale templating oplossingen en top-notch ondersteuning voor de Proliner. Deze uitbreiding is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat we die belofte kunnen blijven waarmaken. We kunnen niet wachten om het volgende cohort cursisten te verwelkomen in december (7 en 8) tijdens de Proliner Advanced Training!

Blijf op de hoogte voor meer updates over deze spannende veranderingen. Bedankt dat u deel uitmaakt van de Prodim USA reis en we kijken ernaar uit om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn!

– Het Prodim USA team