IDIA INC: “Met de Proliner zijn we ervan overtuigd dat we met elke scan nauwkeurige metingen krijgen!”

IDIA INC is een in 2018 opgericht bedrijf gevestigd in Miami, VS. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk, waarbij ze klanten precies geven wat ze zoeken, hun verwachtingen overtreffen en aan hun behoeften voldoen.
Hoewel hun sterke kant bootbedradingspanelen is, doen ze ook acrylwerk en installaties. Ze doen een beetje van alles, van kunst tot het maken van borden. Vandaar de naam IDIA – I Do It All! Drie jaar geleden besloot IDIA INC om digitaal te gaan met de Proliner en gebruikt nu het Proliner Marine pakket en de Prodim Factory software.
Over hun ervaring met de Proliner zeiden ze: “We begonnen ons bedrijf uit vertrouwen en we wisten dat we hadden wat nodig was om een bedrijf te starten en te laten groeien! Voorheen verspilden we tijd en waren we een hele dag bezig met het maken van een sjabloon. Nu we de Proliner hebben, kunnen we zoveel meer werk op een dag doen! We zijn ervan overtuigd dat we met elke scan nauwkeurige metingen krijgen!”

Ze concludeerden: “De Proliner stelt ons in staat om nog meer te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt!
We maken ook gebruik van de bewerkingstools van de Prodim Factory software en we vinden het geweldig.”

 

 

IDIA INC Website

IDIA INC Instagram