De Jong Glasdesign: “We hebben voor de Proliner gekozen om ons werk in de toekomst te vereenvoudigen, alles gaat voortaan digitaal!

Sinds de oprichting in 2006 maakt de Jong Glasdesign glas in lood, renovaties en glasontwerpopdrachten voor aannemers, bedrijven, bestuursorganen en particulieren in heel Nederland. Dit bedrijf is een familiebedrijf met een klein team van glastechnici die zich kenmerken door hun uitstekende toegepaste technieken.

Voor meer efficiëntie en betere resultaten zochten zij de meest nauwkeurige oplossing op de markt: het Proliner Glas pakket. Gerrit en Lennard de Jong, vader en zoon, bezochten Prodim voor hun training en deelden hun verwachtingen met ons:

“Tot nu toe hebben we alles handmatig gemeten. Aangezien wij werken aan een breed scala van projecten, waaronder deuren, keukens en balustrades, maar ook historische kerken (glas in lood), is het belangrijk om een tool beschikbaar te hebben die ons helpt de best mogelijke kwaliteit te leveren. Daarom hebben wij gekozen voor de Proliner om ons werk in de toekomst te vereenvoudigen, alles gaat voortaan digitaal! Wij hechten veel belang aan nauwkeurigheid en kwaliteit. Nu kunnen we rekenen op de Proliner! Bovendien, omdat het compatibel is met het CAD programma, zal Lennard nu aan de metingen op de Proliner werken en deze direct bewerken. Dit proces bespaart ons tijd en geld! “

 

De Jong Glasdesign – Website

De Jong Glasdesign – Facebook

De Jong Glasdesign – Instagram