ItalDek: “De Proliner en zijn software Draw Advanced zijn een geweldige investering voor ons bedrijf!”

ItalDek is een Italiaans bedrijf, gevestigd in Cologno Monzese – ongeveer 5 kilometer ten noordoosten van Milaan. ItalDek is opgericht in 2022 door drie jonge, dynamische en ondernemende eigenaren die ervaring hebben opgedaan in het ontwerpen, aanpassen en creëren van beloopbare oppervlakken in EVA. De medewerkers van het team hebben meer dan 10 jaar ervaring met het op de markt brengen van deze productlijn in heel Italië, onder andere merken en bedrijven.

Zij verkopen producten op basis van ethyleenvinylacetaat (EVA) voor vloeren met als kenmerken licht, duurzaam, hypoallergeen, waterafstotend en hygiënisch materiaal. Het ontwerp, het maatwerk en de creatie van het eindproduct zijn erop gericht dat hun klanten altijd centraal staan en hun verwachtingen worden overtroffen!

Italdek gebruikt het Proliner Marine pakket en de software Factory Draw Advanced al tien jaar en ze zijn erg blij met de resultaten:

“De Proliner is zeer essentieel voor ons bedrijf! De Proliner training was uitstekend en daardoor voelen we ons nu als professionals in het gebruik ervan. In slechts een paar minuten zijn de metingen klaar! De Proliner verbreedt onze horizon, brengt nieuwe mogelijkheden en verhoogt de kwaliteit en precisie van ons werk. We meten meestal 2-5 projecten per trip. De implementatie van de Proliner in ons bedrijf stelt ons in staat om exacte metingen te krijgen, waardoor materiaalverlies door onjuiste metingen wordt voorkomen.”

Zij vervolgen: “De digitale meettechnologie van de Proliner heeft ons in staat gesteld om kosten, werktijden en fouten te verminderen. Al met al zijn de Proliner en de bijbehorende software een geweldige investering voor ons bedrijf.”

Overtref de verwachtingen van uw klanten!

 

ItalDek Instagram

ItalDek LinkedIn