Dekker Zevenhuizen heeft net geïnvesteerd in hun tweede Proliner, nadat ze de wonderen hadden gezien die het hun bedrijf brengt!

Dekker Zevenhuizen is een in 1930 opgericht Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in het verwerken van hoogwaardige materialen. Ze produceren op maat gemaakte werkbladen en achterwanden voor keukens en aanverwante producten zoals kranen, spoelbakken, verlichting en andere accessoires voor keukens of badkamers.

Ze omschrijven zichzelf als stijlvol, onderscheidend, innovatief en betrouwbaar en zorgen ervoor dat hun klanten hoogwaardige en onderscheidende producten ontvangen.

Omdat ze al jaren een trotse Proliner gebruiker zijn en de wonderen zien die het hun bedrijf brengt, besloot Dekker Zevenhuizen te investeren in hun tweede Proliner. Ze gebruiken het Proliner steenpakket!

Op de trainingsdag bij Prodim, voor een van hun medewerkers, vertelden ze ons:

“We meten 7 tot 10 keukens per week en daarnaast nog meer andere projecten door heel Nederland. Met de hand meten en sjablonen gebruiken is helemaal niet praktisch! Vooral bijvoorbeeld in hartje Amsterdam waar je op de tweede verdieping op een smalle trap met sjablonen moet rondlopen!”

Hij voegde eraan toe:

“Om deze reden, en ook omdat we in ontwikkeling zijn, hebben we besloten om de tweede Proliner te kopen om ons werk gemakkelijker te maken.

Mr. Fred Wor krijgt vandaag zijn eerste training in digitaal meten, en dat is spannend!

Hij (Mr. Fred Wor) gelooft dat ze met de Proliner veel tijd kunnen besparen bij elk project. En vooral praktischer kunnen werken, zonder voortdurend fysieke sjablonen en meetlinten mee te moeten nemen en aantekeningen met de hand te moeten maken.”

 

Dekker Zevenhuizen Website

Dekker Zevenhuizen LinkedIn