Bradex: “De precisie van de Proliner is iets wat nog nooit eerder is gezien!”

Gevestigd in Nowe Grobice, in oost-centraal Polen, en opgericht in 1999, begon Bradex met de handel in raamtimmerwerk. Dit stelde hen in staat om inzicht te krijgen in de bouwindustrie en dit leidde later tot verdere uitdagingen. Niet alleen commercieel, maar ook in het uitbreiden van personeel als professionele redacteuren.
De ontwikkeling van kennis en ervaring, stelde Bradex in staat om zich toe te wijden aan de verwerking van natuursteen – zoals graniet & marmer – , steenconglomeraten en op maat gemaakte stenen.

Hun specialiteiten bestaan onder andere uit keuken- en badkamerbladen, vensterbanken en trappen.
Om te helpen bij de realisatie van hun projecten en het proces te versnellen, besloot Bradex om digitaal te gaan met de Proliner en gebruikt nu het steenpakket, samen met de Factory Draw software.

Kamil Piekarniak deelde graag zijn ervaring:
“De Proliner helpt ons in het dagelijks gebruik. Wat ik het meest waardeer aan de Proliner is de meettijd en de nauwkeurigheid die dit apparaat biedt. Dit is iets wat we nog nooit eerder hebben gezien! De mogelijkheid om de meting te bewerken in zowel het apparaat zelf als in de Prodim Factory Draw software is zeer uitgebreid.”
Hij voegde eraan toe:
De Proliner maakt het werk niet alleen gemakkelijker voor mij, maar ook voor de zagerij, die niet handmatig gaten hoeft in te voeren in een bepaald steenelement. De persoon die de elementen verwerkt heeft ook een eenvoudigere taak dankzij de tekening die

gegenereerd wordt door de Factory Draw software! Kortom, sinds we het gebruiken, is ons werk nauwkeuriger en sneller!”

 

Bradex Website