Met de Proliner levert Glaserei Pommer nauwkeurige en prachtige projecten in Opper-Oostenrijk!

Glaserei Ing. Thomas Pommer is een beglazingsspecialist in het district Braunau am Inn in de Oostenrijkse deelstaat Opper-Oostenrijk. Het bedrijf ontwerpt en produceert al vele jaren allerlei soorten nieuwe beglazingen en maakt daarbij gebruik van uniek vakmanschap en hoogwaardige materialen. De wensen en ideeën van klanten vormen de leidraad bij het plannen en leveren van oplossingen voor projecten met ramen, dakbeglazing, dakramen, balkondeuren, binnendeuren, schuifdeuren, voordeuren, glas-in-lood en nog veel meer.
Om over te stappen naar de wereld van het digitaal meten, besloten ze te investeren in het Proliner Glas pakket. Ing. Thomas Pommer, de oprichter van het bedrijf, deelde graag zijn ervaring:
“Met de Proliner zijn er geen grenzen aan wat we kunnen doen!  We zijn in staat geweest om niet alleen te innoveren, maar ook onszelf uit te dagen en de verwachtingen bij elk project te overtreffen, van splashbacks tot complexe gebogen glazen meubelen. De foto’s hierboven tonen onze veelzijdigheid en ons vermogen om zonder problemen of vertraging van een glas-in-loodproject naar een glazen achterwand te gaan. Er is altijd een nauwkeurig en mooi resultaat.”

 

Glaserei Pommer – Website

Glaserei Pommer – Facebook