Met de Proliner stapte Granitos Víctor de digitale wereld in!

Victor Rodriguez, de eigenaar van Granitos Victor gevestigd in Pontevedra, Spanje, zag de Proliner vele jaren geleden voor het eerst op de Piedra beurs in Madrid. Nadat hij van meerdere collega’s uit de branche had gehoord dat de Proliner het beste gereedschap was voor het leveren van nauwkeurige metingen, besloot Victor te investeren in een Proliner Steenpakket samen met de Factory Fabricator Software. Hij gebruikt beide nu al meer dan 8 jaar voor het sjabloneren, bewerken en leveren van alle soorten steenfabricage- en installatieprojecten.

Na bijna 10 jaar gebruik te hebben gemaakt van Prodim’s oplossingen voor de steenindustrie, wilde Victor graag zijn ervaring delen:

“Ik gebruik de Proliner met veel plezier in mijn werk. Hij is gemakkelijk te gebruiken en zeer nauwkeurig.  Nu hoef ik de maten niet meer aan te passen en de steen past elke keer perfect. Ik zie een groot verschil in mijn werk tussen nu en vroeger toen ik dit geweldige meetapparaat nog niet had! Vroeger duurde het uren om een project ter plaatse op te meten. Nu kost het me slechts 2 minuten om te meten, dan te bewerken in de Prodim Factory Fabricator Software en dan mijn bestanden rechtstreeks naar de productie te sturen.”

Granitos Victor heeft unieke resultaten geleverd in tal van projecten. Victor vertelde ook over zijn eerste dagen met het apparaat:

“Toen ik besloot om in de Proliner te investeren, dacht ik: – als ik kon, had ik hem eerder gekocht! De Proliner heeft nog steeds een grote impact, niet alleen op onze workflow maar ook op ons bedrijf. We moesten een CNC-machine

aanschaffen, waardoor we in de digitale wereld konden stappen.”

Hij eindigde met te zeggen: “Prodim heeft veel beschikbare video’s die je niet alleen leren, maar je ook inspireren om te leren en te groeien. Nu vragen steeds meer klanten mij om digitale metingen te doen met de Proliner op locatie. Ik wil in het bijzonder de manager Jorge bedanken, die altijd op de hoogte is van onze projecten en zijn klanten opvolgt. Met de Proliner, hun klantenservice en hun unieke technologie hebben we geleerd en verbeterd en hebben we de hele manier waarop we nu werken veranderd.”