Arbe Stolanic S.L. werkt nu met in totaal 6 Proliners!

Arbe Stolanic is een Valenciaans bedrijf, opgericht in 2014 en gevestigd in Náquera, op slechts 15 minuten van Valencia, Spanje. Hij is bekend in de marmersector voor de kwaliteit van zijn materialen en diensten, evenals voor zijn uitgebreide ervaring en geschiedenis.

Vanaf het begin komen klanten op de eerste plaats en daarom bedenken ze altijd manieren om klanten gelukkig te maken en hun verwachtingen te overtreffen. Kwaliteit van werk en innovatie zit in het DNA van Arbe Stolanic.

Deze drie pijlers vormen zijn filosofie en waarden, die nu geïmplementeerd zijn in de nieuwe creatie van het eerste 100% onzichtbare inductiewerkblad, onder het merk Cooking Surface. Een revolutionair systeem met de capaciteit traditionele gezoneerde werking overbodig te maken. Hierdoor verandert elke keuken in een unieke, veelzijdige en multifunctionele ruimte die zich aanpast aan de eisen van elke decoratieve trend. Een duidelijke toewijding aan duurzaamheid blijft behouden.

Stolanic behoort tot ABK GROUP, die al meer dan 30 jaar een toonaangevende multinational in de keramische sector is. ABK GROUP is gewijd aan de productie van tegels en platen in de provincie Modena (Italië). Ook heeft hij de prestigieuze Gardenia Keramiekfabriek overgenomen, eigenaar van het exclusieve merk Versace.

Het Valenciaanse bedrijf, een pionier in het gebruik van digitale templating met de Proliner, blijft exponentieel groeien en ontwikkelen. Het werkt nu met in totaal 6 Proliners en Factory Draw Advanced als software, om snel en eenvoudig digitale sjablonen te maken, controleren, bewerken en voltooien!

Over hun ervaring vertelden ze ons: “De Proliner werkt perfect en voldoet aan alle technische en functionele behoeften. We zijn er blij mee!”

Ze voegden eraan toe: Met de Proliner verminderen we menselijke meetfouten, genereren we een professioneel en uitstekend imago bij onze professionele en particuliere klanten en verkorten we de tijd van het technisch bureau omdat de tekeningen al vooraf zijn geladen. Bovendien verhoogt het de productiviteit!”

Arbe Stolanic S.L. Website