Roda Marine: “Met de Proliner kunnen we onze dienstverlening in de toekomst uitbreiden met digitale metingen”

Roda Marine ligt in Fethiye, een havenstad en district aan de zuidwestelijke turquoise kust van Turkije. Ze hebben jarenlange ervaring in de installatie van natuurlijke en synthetische teakhouten dekken voor boten, natte installaties en andere soorten dekken. Bovendien zijn ze de enige officiële distributeur van Permateek in Turkije.

Osman Mıhçıokur en Serhat Ay, partners in het bedrijf, vertelden ons meer over hun ervaring:
“Het Proliner dekking pakket heeft ons werk veel gemakkelijker gemaakt! Mijn favoriete functies van de Proliner zijn de radius-arrangementen in het programma. We maken echte teak- en kunstmatige teaktoepassingen in onze boten. In de toekomst zal de meetservice binnen onze eigen structuur worden voortgezet. De Proliner stelt ons in staat om onze diensten in de toekomst uit te breiden met digitale metingen, niet alleen installaties.”

Roda Marine Instagram