Glas Feix Glaselemente GmbH: “Voordat we de Proliner gebruikten was ons meetproces omslachtig en onpraktisch!”

Glas Feix Glaselemente GmbH is een familiebedrijf uit Rosenheim in Duitsland, met meer dan 30 jaar ervaring in het verwerken van glas.

Ze bieden een breed scala aan glasproducten zoals glazen balustrades, luifels, douches, wastafels, spiegels en achterwanden. Bij Glas Feix Glaselemente GmbH is alles mogelijk. Er zijn nauwelijks grenzen aan de verbeelding en het is mogelijk individuele en op maat gemaakte producten te laten maken.
Ze besloten te investeren in het Proliner glaspakket, welke was aanbevolen door een vriend. Ze hadden het doel het meetproces te versnellen en een hoge nauwkeurigheid te verkrijgen.
De Proliner stelt hen in staat digitale sjablonen te controleren, bewerken en exporteren. Naast de Proliner heeft Glas Feix Glaselemente GmbH ook de Prodim Factory Draw software aangeschaft. Dit is onze snelle en gebruiksvriendelijke CAD-tekentool. Ze zijn er erg blij mee!

Ze deelden graag hun ervaring met ons: “Voordat we de Proliner gebruikten was ons meetproces omslachtig en onpraktisch. Alles werd handmatig gemeten en om zeker te zijn van de nauwkeurigheid van de afmetingen, moesten we vaak heen en weer reizen. Het heeft ons zoveel tijd en moeite gekost. Maar sinds we de Proliner gebruiken, besteden we daar veel minder tijd aan en bereiken we een kortere doorlooptijd voor projectoplevering. We kunnen met trots zeggen dat de Proliner ons in staat stelt om snel, nauwkeurig en digitaal te werken!”

Glas Feix Glaselemente GmbH Website
Glas Feix Glaselemente GmbH Intagram