Nauteka: “Met de Proliner hoeven we niet te kalibreren of tijd te verspillen aan het voorbereiden van de machine.”

Nauteka is een bedrijf uit Bueu, Pontevedra in het noordwesten van Spanje dat in 1994 begon met een kleine werkplaats. Tegenwoordig hebben ze met bijna 30 jaar ervaring de capaciteit om in korte tijd grote teakoppervlakken te produceren en hun teams deze overal ter wereld te laten plaatsen. Ze zijn trots op hun werk en hun feilloze resultaten. Ze werken volgens de traditionele methode van het leggen van plank voor plank, en toch gebruiken ze de modernste technologie om het best mogelijke resultaat te bieden.

Met dit in gedachten was het bijna vanzelfsprekend voor hen om digitaal te gaan met het Proliner Decking Package. Miguel Piñeiro, de medewerker die met de Proliner werkt, was enthousiast om meer over zijn ervaring te delen.

“We zijn blij met de resultaten die we met de Proliner kunnen behalen. Onze favoriete kwaliteiten zijn absoluut de snelheid en het gemak van het apparaat. De Proliner is draagbaar en erg handig. In slechts een paar minuten is de meting gedaan. We hoeven niet te kalibreren of tijd te verspillen aan het voorbereiden van de machine. Dat is zo’n pluspunt! We zijn trotse en blije gebruikers van de Prodim Proliner.”

Nauteka Website

Nauteka Facebook

Nauteka Instagram