Ligne Pierre: “De Proliner is echt de beste keuze voor onze steenhouwerij!”

Ligne Pierre is een succesvolle Belgische steenhouwerij, gevestigd in Leuven en gespecialiseerd in interieurontwerp op maat.

Ze werken met exclusieve materialen, geschikt voor de smaak en stijl van elke klant. Niet alleen met edel natuursteen zoals marmer en graniet, maar ook met veelzijdig composiet en extreem sterk keramiek. Ze streven ernaar om de beste hoogwaardige materialen en producten te leveren die perfect zijn afgewerkt in verschillende delen van een huis: keuken, badkamer, trappen en vensterbanken, waardoor de woondroom van elke klant werkelijkheid wordt!
Bij Ligne Pierre werken al jaren met 2 Proliners en hebben zojuist geinvesteerd in hun 3e!

 

Frans, werkzaam bij Ligne Pierre, legt ons uit waarom:
“18 jaar geleden besloten we ons bedrijf uit te breiden. Toen hebben we naar diverse digitale meetoplossingen geïnformeerd. We kregen demo’s van verschillende leveranciers, maar we beseften gelijk dat dat het allemaal niet was wat we zochten voor ons bedrijf. En toen kwamen we op een beurs de Proliner tegen… Het was liefde op het eerste gezicht!”

Hij voegde eraan toe:
“We kochten onze eerste Proliner 18 jaar geleden, de tweede 5 jaar geleden, en nu de derde om de productiviteit van onze activiteiten nog verder te verbeteren en steeds meer projecten te meten! We zijn zeer tevreden!”

 

Ligne Pierre Website

Ligne Pierre Facebook

Ligne Pierre Instagram