Vitrerie Couard: “Snelheid en efficiëntie zijn nu de sleutelwoorden voor ons werk!”

Vitrerie Couard is een familiebedrijf uit Verviers, België, met meer dan 30 jaar ervaring in de kunst van het glazuren. Ze bieden een breed scala aan glasproducten zoals achterwanden, balustrades, douches en meer. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en is het blijven evolueren door te investeren in zijn werkplaats. Deze is uitgerust met moderne en efficiënte machines om zich aan te passen aan de evolutie van glas en trends in decoratie. Met dit in gedachten zijn zij de afgelopen jaren tevreden gebruikers van het Proliner Glas Pakket.

“Snelheid en efficiëntie zijn nu de sleutelwoorden voor ons werk en onze metingen”, vertelden ze trots.
Mathieu Arnauts, de machine-expert, deelde eerder zijn ervaring met ons: “Voordat we de Proliner gebruikten was ons meetproces zeer onpraktisch. Alles werd handmatig gemeten en om zeker te zijn van de nauwkeurigheid van de afmetingen, moesten we vaak heen en weer om alles goed te krijgen. Het heeft ons zoveel tijd en moeite gekost. Sinds we de Proliner hebben, besteden we daar veel minder tijd aan en bereiken we een kortere doorlooptijd voor projectoplevering!”

 

 

Vitrerie Couard website 

Vitrerie Couard Instagram

Vitrerie Couard Facebook