CreoGlass Design: “De Proliner is uiterst nauwkeurig en stelt ons in staat om complexe achterwanden te creëren zonder fouten!”

CreoGlass Design Ltd is een bedrijf uit Watford, in het noordwesten van Londen, Verenigd Koninkrijk. Opgericht in 2012. Ze werken hard om de beste resultaten te garanderen met diensten van de hoogste kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, digitaal meten en produceren van allerlei achterwanden. Ze doen alles, van keukenachterwanden tot badkamerprojecten en glazen kunst voor aan de muur. Hun ervaren productieteam is trots op het creëren van producten volgens de hoogste normen. Om dit te bereiken, hebben ze de afgelopen jaren voor al hun projecten het Proliner glas pakket gebruikt.

CreoGlass verwoordde trots: “We hebben 6 jaar ervaring met het produceren, meten en monteren van glas met de Proliner. Naast onze uitgebreide ervaring zorgt onze investering in de Prodim Proliner (digitaal meetapparaat) ervoor dat elke vorm van menselijke fout wordt geëlimineerd met een tolerantie van 2 tot 3 mm. Nauwkeurigheid bij het meten is de sleutel om het montageproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze Prodim Proliner elimineert menselijke fouten. We raden het ten zeerste aan! “

CreoGlass Design’s Website

CreoGlass Design’s Instagram

CreoGlass Design Facebook