Sigvartsen Steinindustri: “Nu met de Proliner is het een hele nieuwe wereld!”

Sigvartsen Steinidustri is een Noors bedrijf, gevestigd in Oslo, en staat in het land bekend om zijn specialiteit in natuursteen.

Ze dekken alle behoeften van klanten aan natuursteen af- buiten en binnen. Sigvartsen Steinindustri biedt Noorse steensoorten zoals leisteen en graniet, klassieke continentale steensoorten zoals marmer en kalksteen en nieuwe, moderne composietsoorten.

Stian Helgesen heeft al 4 Proliners en gebruikt ze al meer dan 10 jaar. Hij deelt met trots hun ervaring met ons:

“We gebruiken onze Proliners meerdere keren per dag! Vroeger gebruikten we houten sjablonen op een schaal van 1:1 om de keukenbladen te meten. Nu is het een hele nieuwe wereld! We besparen tijd op locatie omdat de Proliner zeer effectief is en ook omdat we het sjabloon rechtstreeks de werkplaats in kunnen sturen.”

Hij voegt eraan toe: “We meten alles ter plaatse. We plaatsen de naden, importeren de juiste uitsparingen en meer om de tekeningen ter plaatse te voltooien. De Proliner helpt ons om de beste kwaliteit producten aan onze klanten te leveren en voorkomt misverstanden tussen de inmeter en de fabrikant. De precisie en veelzijdigheid, en hoe gemakkelijk het is om te gebruiken zijn zeer belangrijke aspecten voor ons. Daarnaast kunnen we alle tekeningen op locatie afwerken, wat ons helpt de laagste levertijd in de markt te hebben!”

Sigvartsen Steinindustri Website

Sigvartsen Steinindustri Facebook

Sigvartsen Steinindustri Instagram