Naku Steinhandel AG: “De Proliner is gebruiksvriendelijk en handig om overal mee naar toe te nemen!”

Naku Steinhandel AG, in Diessenhofen, Zwitserland, is een bedrijf dat zich al bijna een halve eeuw toelegt op natuur- en kunststeen. Ze zijn een van de grootste en modernste steenverwerkers van het land. Hun specialiteiten zijn onder andere keukens, badkamers, vloeren, trappen, gevels en horeca/winkelinrichting.

Ze gebruiken het Proliner Steenpakket al meer dan tien jaar dagelijks vanwege de nauwkeurigheid en unieke draagbaarheid. Teresa Occidente deelde meer over hun ervaring met de Proliner:

“We gebruiken onze Proliners dagelijks om al onze keukenprojecten te meten. We kozen voor de Proliner technologie vanwege de nauwkeurigheid en eenvoud. Het is gemakkelijk te gebruiken en handig om overal mee naar toe te nemen! Door de Proliner te gebruiken, besparen we zoveel tijd. We zijn er ontzettend blij mee!”

 

Naku Steinhandel Website

Naku Steinhandel Instagram

Naku Steinhandel LinkedIn