Spectraglass: “Met de Proliner zijn de klussen zo geklaard!”

Spectraglass is een glasverwerkingsbedrijf, gevestigd in de stad Perth, Schotland, en opgericht in 1984.

Ze produceren en leveren een breed scala aan glasproducten voor wetenschappelijke, technische en industriële toepassingen. Enkele van deze producten zijn peilglas, kijkglas, glas voor explosiegevaarlijke gebieden, glas voor de verlichtingsindustrie, balustrade glas, keuken achterwanden glas, Juliet balkons, frameloze doucheschermen en douchedeuren.
Om te helpen bij hun glasprojecten, koos Spectraglass voor het Proliner Glaspakket.

Sandy vertelde ons: “Met de Proliner zijn er geen fouten! Er is slechts één reis naar onze klanten nodig, omdat we de definitieve metingen onmiddellijk kunnen krijgen door het te gebruiken. Wij zijn erg blij met de Proliner!

 

Spectraglass Website

Spectraglass LinkedIn

Spectraglass Instagram