Toekomstgroep: “We gebruiken de Proliner graag omdat alle ramen perfect passen!”

Toekomstgroep is een bedrijf gevestigd in Andijk, Nederland, en is al meer dan een halve eeuw op de markt. Ze zijn onderverdeeld in 5 sectoren: Bouw, Glas, Schilders, Service en Technologie.
Ze bieden integrale en duurzame oplossingen en bieden hun klanten de juiste beglazing en de perfecte afwerking van hun wanden, vloeren, plafonds en buitenwerk. Voor hun projecten in de glasindustrie kozen ze voor het Proliner Glass pakket. Ze vertelden ons over hun ervaring:

“Om aan hoge kwaliteitsnormen te voldoen en ons werk te versnellen, hebben we besloten om voor de Proliner te gaan.
Zojuist hebben we weer een glasproject opgeleverd in Schellinkhout aan de Dorpsweg. Het was gemakkelijk, snel en nauwkeurig om met de Proliner te werken. We gebruiken het graag en we zijn erg enthousiast! Het werk loopt als een trein en alle ramen passen perfect!”

 

Toekomstgroep Website

Toekomstgroep Linkedin