Atlas Stone: “De Proliner is onze garantie voor precisie en extra veiligheid voor onze partners!”

Atlas Stone is een bedrijf uit Traînou, Frankrijk, dat gespecialiseerd is in het opmeten en uitvoeren van natuurstenen werkbladen en installaties. Guillaume & Morgan werken met het Proliner Steenpakket en beschrijven hier hun belevingen:

“Met de Proliner voerden we een project uit op de Boulevard Voltaire in Parijs. Het was een buffet met een L-vormig werkblad en wandbekleding uitgevoerd in Dekton keramiek van Cosentino. Het was een complex project omdat het buffet één groot onderdeel was van 140 bij 130cm. Zoals iedereen weet, zijn muren nooit echt recht, maar dankzij de Proliner hebben we veel tijd kunnen besparen. Door de diverse vormen van de muur en de positie van sponningen nauwkeurig in te meten, konden we de tekening heel precies afwerken.

We bepaalden terplaatse, samen met de klant, de positie van de voegen van zijn gebogen wand en de klant was buitengewoon tevreden.”

Wij zijn al meer dan 16 jaar werkzaam in de marmer- en natuursteenindustrie. We hoorden van meerdere collega’s uit het vakgebied dat ze behoorlijk enthousiast zijn over de Proliner. En toen we, met een productieoverleg, besloten om digitale metingen te gaan doen, werd al snel besloten voor de Proliner.

We werken met ongeveer vijftien werknemers in Frankrijk en de Proliner is onze garantie voor precisie en extra veiligheid voor onze partners.”

Atlas Stone Website

Atlas Stone Facebook

Atlas Stone Instagram

Prodim - Proliner - Digital - Templating - Atlas- Stone - 3  Prodim - Proliner - Digital - Templating - Atlas- Stone - 4