Vetreria Calasso maakt dagelijks gebruik van de beste technologie die op de markt te vinden is!

Vetreria Calasso uit Copertino, Puglia, in Italië, is een bedrijf dat de glasdromen van hun klanten bedenkt, ontwerpt en laat uitkomen. Ze werken met een breed portfolio, variërend van artistiek glas tot grote voorraden van standaard glasconstructies voor zowel de meubel- als de bouwsector. Daarnaast produceren ze ook gehard, gelamineerd, gebogen en grootformaat glas en bieden de mogelijkheid van kraanservice voor de installatie. Luigi vertelt meer over zijn ervaring met het Proliner Glaspakket:

“Elke dag werkt ons gekwalificeerd personeel met de beste technologie die op de markt te vinden is. De Proliner is er daar één van! Het garandeert maximale precisie en kwaliteit van het eindproduct!”

Vetreria Calasso Website

Vetreria Calasso Facebook

Vetreria Calasso Instagram