Satsang Vanworks: “Deze kleine blauwe box veranderde Vanlife voor altijd!”

Satsang Vanworks, uit Colorado, in de VS, is een bedrijf dat op tiny-home geïnspireerde campers bouwt. Ze bieden diensten en opties voor alle budgetniveaus, evenals advies- en gedeeltelijke bouwdiensten. Satsang is een Sanskriet woord dat “In het Heilig Avondmaal” betekent en ze streven ernaar om elk aspect van hun werk met die oriëntatie te benaderen. Toen ze hoorden over de Proliner, waren ze er meteen van overtuigd dat het hen kon helpen bij hun activiteiten. Mike deelde enthousiast zijn ervaring:

“De Proliner is een game-changer: het meet in real-time alle afmetingen in de ruimte die onmiddellijk via USB in de CNC-machine kunnen worden overgebracht om automatisch te worden gesneden. Wat we in het verleden hebben gedaan, is werken met mallen en we hadden allerlei willekeurige gekke rare vormen in de winkel liggen. Ze betekenden allemaal iets. Ze waren allemaal een onderdeel uit het voertuig: bijvoorbeeld een deel van de kromming, een onderkast, een bovenkast of iets dergelijks. Nu kunnen we al dat spul wegdoen. Sinds we zijn overgestapt op de Proliner, hebben we al onze metingen erin opgeslagen. Voor de doe-het-zelfwereld is dit ook zeker geweldig omdat we niet alleen de krommingen van het voertuig kunnen meten voor de vloeren, muren, plafonds en kasten, maar het is ook niet langer een probleem als een klant een ventilator of een raam op een bepaalde plek wil. We zijn in staat om alles helemaal aan te passen, want we kunnen alle openingen meenemen. Met één druk op de knop kan het maatwerk beginnen, elke keer opnieuw.

En als je iets wilt aanpassen, sluit je gewoon een USB aan, ga je bewerken, sla je de meting op en bewaar je deze op de USB. De gegevens die in real-time worden verzameld, kunnen worden gedigitaliseerd. Via onze computer wordt de meting naar de CNC-machine gestuurd om daar te worden geproduceerd en de klus is geklaard.
Dat is een van de gaafste dingen die we hebben gezien en het maakt ons leven zo ongelooflijk eenvoudig. Al het giswerk van de krommingen en de radiussen wordt eruit gehaald. De Proliner is echt een briljant hulpmiddel. We zijn erg dankbaar dat we het hebben!

Deze kleine blauwe box veranderde Vanlife voor altijd!”

Satsang Vanworks Website