Porter Bathroom creëert prachtige badkamer- en badkuipprojecten met de Proliner!

Porter Bathroom is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Amerika. Ze zijn gespecialiseerd in badkamerconstructies en maken prachtige projecten, zoals bladen voor wastafels, kasten, badranden en de ombouw daarvan. Daarnaast maken ze ook vloeren voor hun andere bedrijf (Trunk Floor). Ze gebruiken het Proliner Steenpakket voor het maken van digitale templates van hun badkamerprojecten. Roy en Warren vertellen er graag meer over:

“We besloten te investeren in de Proliner vanwege de nauwkeurigheid en tijdsbesparing die het oplevert. We gebruiken de Proliner wekelijks en het digitale templaten heeft ons hele werkproces duidelijk versneld. Voorheen gebruikte we fysieke templates, die we dan eerst weer moesten digitaliseren, voordat we konden starten met CNC-productie. Door digitaal te meten met de Proliner kunnen we deze tussenstap volledig overslaan!

We hebben de Proliner leren kennen via collega-bedrijven die er erg tevreden over zijn, net als wij nu!”

 

Porter Bathroom Website

 

Prodim - Proliner - Digital - Templating - Porter-Bathroom-Clyde-Atherton Prodim - Proliner - Digital - Templating - Porter - Bathrooms - 2