Coastal Coverings: “De Proliner biedt alle eigenschappen die een bedrijf nodig heeft om te slagen!”

Coastal Coverings, uit Cairns in Australië, levert maatwerk stoffering, bekleding en hoezen voor de Interieur-, Scheepvaart- en Automotive Industrie. Hun werk varieert van bankreparaties tot volledig nieuwe inrichtingen voor schepen, residentiële en commerciële projecten. Alles bij elkaar hebben ze meer dan 120 jaar projectervaring in stoffering voor binnen en buiten. Ze werken met het Proliner Canvas pakket en enige tijd geleden deelden ze al een bootkap project met ons. Nu deelt Paul Gibson een ander project gemaakt met behulp van de Proliner:

“We hebben de middenconsole van deze 670 Hooker volledig opgeknapt met nieuwe bekleding en EVA decking. Nu is hij helemaal klaar voor het prachtige weer dit weekend. De Proliner biedt alle eigenschappen die een bedrijf nodig heeft om te slagen: geavanceerde technologie, uiterste nauwkeurigheid, tijdbesparing, betrouwbaarheid en efficiëntie! Die combinatie maakt het de beste digitale template-oplossing op de markt!”

Coastal Coverings Website

Coastal Coverings Instagram