Beyond PVC: “Het is verbazingwekkend hoe veelzijdig de Proliner is!”

Beyond PVC, is een bedrijf uit Puerto Rico dat kast-, kabinet-, badkamer-, keuken-, slaapkamer-, en modulaire constructies maakt van PVC. Yoel Ortiz investeerde in het Proliner Decking pakket voor het stroomlijnen van zijn nieuwe ondernemersinitiatief; het maken van scheepsvloeren en dashboardpanelen.

“We gebruiken de Proliner in combinatie met Prodim Factory Draw Advanced om zo complete CNC-productie voorbereide bestanden in te kunnen laden in onze nieuwe CNC-router. We gebruiken de Proliner voor allerlei verschillende onderdelen van onze PVC-projecten. Zo gebruiken we de Proliner voor het digitaal templaten van bootdekken, dashboards en PVC-werkbladen. Het is verbazingwekkend hoe veelzijdig de Proliner is!”

Beyond PVC Website

Beyond PVC Instagram 

Beyond PVC Facebook

Prodim - Proliner - user - Beyond - PVC - 2 Prodim - Proliner - user- Beyond - PVC - 3 Prodim - Proliner - user - Beyond - PVC - 4