Mármoles Gades: “De Proliners die we gebruiken, zijn een fundamenteel onderdeel van ons productieproces!”

Mármoles Gades, uit Cadiz, in Spanje, is een fabrikant en installateur van allerlei marmer en steentoepassingen. Ze werken dagelijks met verschillende materialen, zoals Silestone, Quartz Compac, Dekton, Neolith, Laminan, Macael Marble, Compac Marble en graniet. Ze investeerde in het Proliner Steenpakket en Isabel López legt uit waarom:

“We gebruiken dagelijks twee Proliners die een fundamenteel onderdeel vormen van ons productieproces. Daardoor is de doorlooptijd van projecten aanzienlijk verkort, onze precisie sterk verbeterd en de kans op fouten geminimaliseerd. Als we willen, kunnen we al de benodigde template- en projectinformatie direct vanaf de klantlocatie opsturen naar productie.

Wij starten een project altijd bij de klant thuis. Daar doen we metingen en bewerken we de digitale templates inclusief de benodigde cut-outs voor spoelbakken en stopcontacten die al in de Proliner-bibliotheek zijn opgenomen. Als we klaar zijn op locatie, worden de projectbestanden doorgezet naar ons technisch kantoor. Daar gebruiken we Prodim Factory software om de ontwerpen verder af te ronden en voor te bereiden voor productie. De software stelt ons in staat om onze materialen zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Door de eenvoudige bediening van de Proliner kunnen we veel sneller werken en halen we meer uit onze materialen en machines. Eén werkplaatsmedewerker kan tot wel 3 snijmachines bedienen door het voorbereidende werk van de Proliner en Prodim Factory software.”

Mármoles Gades Website

Mármoles Gades Instagram

 

Prodim-Proliner-user-Marmoles-Gades-2 ultimos-trabajos-marmoles-gades-3