Toft Fliesen & Marmorwelt over de Proliner: “We hadden het niet beter kunnen doen!”

Toft Fliesen & Marmorwelt werd in 1967 opgericht in Glücksburg (Duitsland), door Richard Toft en is nu een door de derde generatie geleid steenbedrijf. Voor hun uiteenlopende projecten werken ze met een grote selectie natuursteen, zoals marmer, graniet, leisteen en kalksteen, maar ook composietsteen. David verteld over hun ervaring na geïnvesteerd te hebben in het Proliner Steenpakket.

David: “Voor dit specifieke project hebben we graniettegels (Padang dark) gebruikt en we konden direct zien dat het resultaat buitengewoon is, het is heel goed gedaan. Met de Proliner kunnen we sneller, efficiënter werken en de metingen foutloos reproduceren. We hadden het niet beter kunnen doen!”

 

Toft Fliesen & Marmorwelt Website

Toft Fliesen & Marmorwelt Instagram

Toft Fliesen & Marmorwelt Facebook Page