Niers Naturstein bespaart tijd en afval na het werken met de Proliner!

Niers Naturstein uit Duitsland werkt al jaren met allerlei soorten natuur- en kunststenen. Vensterbanken, vloeren, trappen, terrassen, keukenwerkbladen, afdekkingen, spoelbakken en douchebakken in veel verschillende soorten natuur- en kunststeen zijn hun dagelijkse leven. Ook maatwerk projecten zijn voor hen een bijzonder genoegen. Ze besloten voor het Proliner Steen-pakket te gaan omdat het erg praktisch en gebruiksvriendelijk is.

Ylber heeft al met de Proliner gewerkt en kent de mogelijkheden ervan. Hij deelt zijn ervaring:

“De Proliner heeft alle tools die we nodig hebben om de klus te klaren. Het precisieniveau is verbluffend! De tijd en het afval (zoals handmatige sjablonen) die we besparen in het hele proces – van meting tot productie – is ook onvergelijkbaar met wat we vroeger hadden. Het is de meest efficiënte machine om digitaal sjablonen te maken ooit!’’

Hij vervolgde: “We hebben de Proliner leren kennen via verschillende collega’s in de industrie en ook zij zijn zeer tevreden over het gebruik van de Proliner. En nu zijn wij dat ook!’’

Niers Naturstein Website