Mármoles Castán: “Met de Proliner kunnen we incidenten met metingen uitsluiten!”

Mármoles Castán, uit Zaragoza, Spanje, is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in decoratie, constructie en begrafenisdiensten gerelateerd aan de steenindustrie. Projecten met keukens, badkamers, gevels, bekledingen, vloeren, meubels, grafstenen, graven en kapellen vallen onder hun expertise. Nadat hij heeft besloten voor het Proliner Stone-pakket te gaan, legt manager Raúl meer uit:

“De Proliner is uniek in zijn soort. Ondanks dat er niet veel incidenten met metingen waren, wilden we ze tot nul minimaliseren, wat de Proliner ons toelaat!

Hij wees erop dat “het niet zozeer de tijd is die je bespaart bij het meten, -wat van belang is-, maar de rust waarmee je weggaat na het meten; hoe goed je ook bent als professional, menselijke fouten zijn er altijd.”

Raúl benadrukt dat dankzij de Proliner alle werkbladen even gemakkelijk of moeilijk te meten zijn, hoewel hij de “snelheid, eenvoud en precisie benadrukt, en natuurlijk de aanleg van het Prodim-team om je te helpen wanneer je het nodig hebt. In ons geval zijn Jorge en Tiago altijd in staat geweest te helpen.”

Tijdoptimalisatie is volgens hem niet echt het meten, maar het positioneren. “Weten dat alles goed zal gaan, is totale controle over een proces waarin er altijd verrassingen zijn. Dankzij de Proliner worden ze geminimaliseerd tot bijna nul!”

Mármoles Castán Website